Vergunningen voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen, Agentschap NL

EZ – Kernenergiewet

Vergunningen voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen

Bij beschikking van de Minister van Economische Zaken zijn, onder het daarbij vermelde nummer, vergunningen verleend voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen.

Overeenkomstig de Algemene Wet bestuursrecht kan door belanghebbenden tegen de hierna volgende beschikkingen bezwaar worden gemaakt. Daartoe moet binnen zes weken na de datum van bekendmaking een bezwaarschrift worden ingediend bij Agentschap NL, afdeling Juridische Zaken, Postbus 93144, 2509 AC Den Haag. In het bezwaarschrift moet worden aangegeven waarom de beschikking niet juist gevonden wordt.

Verleend
Radioactieve stoffen/bronnen/röntgentoestellen

20 augustus 2014

2014/0843-05 aan CDC Complete Tandzorg B.V. gevestigd te Best, onder wijziging van de tenaamstelling van de d.d. 22 januari 2007 aan C.D.C. (Cosmetic Dental Care) B.V., verleende vergunning voor handelingen met een röntgentoestel voor medische diagnostiek op de locatie gelegen aan De Rijn 1 te Best.

20 augustus 2014

2014/0670-11 onder wijziging van de op 16 januari 2008, aan Stichting Deventer Ziekenhuis, gevestigd te Deventer en Stichting Radiotherapeutisch Instituut Stedendriehoek en Omstreken, gevestigd te Deventer, verleende vergunning met nummer 2007/2190-30, laatstelijk gewijzigd op 4 juni 2013 met nummer 2013/0456-06 voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen ten behoeve van medische diagnostiek, medische therapie, ijk- en referentiedoeleinden, markering en kwaliteitscontrole en de sentinel node procedure en voor het verrichten van handelingen met ioniserende straling uitzendende toestellen ten behoeve van medische diagnostiek binnen de locatie van Stichting Deventer Ziekenhuis, gelegen aan Nico Bolkesteinlaan 75 te Deventer, voor het verrichten van handelingen met ioniserende straling uitzendende toestellen ten behoeve van medische diagnostiek en therapie binnen de locatie van Stichting Radiotherapeutisch Instituut Stedendriehoek en Omstreken, gelegen aan de Nico Bolkesteinlaan 85 te Deventer, voor het verrichten van handelingen met ioniserende straling uitzendende toestellen ten behoeve van medische diagnostiek binnen de locatie van Stichting Deventer Ziekenhuis, gelegen aan Vrieswijk 6 te Raalte, en voor het verrichten van handelingen met ioniserende straling uitzendende toestellen ten behoeve van medische diagnostiek binnen de locatie van Stichting Deventer Ziekenhuis, gelegen aan Wijnand Zeeuwstraat 26 te Rijssen.

21 augustus 2014

2014/0612-17 aan ASML Netherlands B.V. gevestigd te Veldhoven, voor het verrichten van werkzaamheden met natuurlijke bronnen in niet verspreidbare vorm ten behoeve van extreem ultraviolet lithografie binnen de locaties van ASML Netherlands B.V. gelegen aan De Run 6501 te Veldhoven en het Flight Forum 1900 te Eindhoven.

22 augustus 2014

2014/0741-05 aan Invra Plus B.V., Oosterweg 127 te Haren (GN), voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen ten behoeve van vochtigheids- en dichtheidsmeting op steeds wisselende plaatsen in geheel Nederland.

Naar boven