Logo Zutphen
Ontwerpwijzigingsplan en ontwerpuitwerkingsplan Noorderhaven veld 6 parkeergarage, Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf donderdag 28 augustus 2014 tot en met 8 oktober 2014 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het:

  • wijzigingsplan Noorderhaven, veld 6 parkeergarage

  • uitwerkingsplan Noorderhaven, veld 6 parkeergarage

Begrenzing plangebied

Veld 6 ligt in het plangebied Noorderhaven en ligt tussen het spoor Deventer- Arnhem, de Coenensparkstraat, de Havenstraat en de uitgang aan de achterzijde van station Zutphen.

Inzien ontwerpen

De ontwerpen kunt u inzien bij Het Loket, in het Stadhuis van de gemeente Zutphen, ‘s Gravenhof 2 in Zutphen en op de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl Kies op de website achtereenvolgens ‘Nieuws’ en dan ‘Plannen ter inzage’.

De ontwerpen zijn ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl U kunt hiervoor onderstaande hyperlinks gebruiken.

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook via elektronische weg verkrijgen. U kunt hiervoor onderstaande hyperlinks gebruiken:

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder over het ontwerp van het wijzigingsplan en/of over het ontwerp van het uitwerkingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Uw schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van “zienswijzen Noorderhaven, veld 6 parkeergarage’.

Als u mondeling uw zienswijzen naar voren wilt brengen dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het secretariaat van Programmabureau De Mars, telefoon (0575)587950. Van uw mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Zutphen, 27 augustus 2014

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven