Logo Oisterwijk
Vaststelling ‘Wijzigingsplan De Lind 32, Oisterwijk’, Oisterwijk

Burgemeester en wethouders van Oisterwijk maken bekend dat zij op 19 augustus 2014 het “Wijzigingsplan De Lind 32, Oisterwijk” ongewijzigd vast hebben gesteld. Met het wijzigingsplan wordt de bouw van een extra woning mogelijk gemaakt op het perceel aan De Lind 32 (kadastraal F 02327).

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf vrijdag 29 augustus 2014 voor iedereen 6 weken ter inzage bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 uur – 13.00, op woensdag tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur. U kunt ook een afspraak maken voor inzage buiten kantooruren.

Daarnaast is het vastgestelde wijzigingsplan raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.oisterwijk.nl, onder 'Verhuizen en (ver)bouwen’, 'Bestemmingsplannen'.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan door belanghebbenden beroep worden ingediend tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt geen beroep instellen als u redelijkerwijs kan worden verweten dat u geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Een ingediend beroepsschrift schorst in principe niet de werking van het besluit. Daarvoor moet u namelijk ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven