Logo Alphen aan den Rijn
Vastgesteld addendum intergemeentelijke structuurvisie Greenport regio Boskoop, Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat de gemeenteraad op 17 juli 2014 het addendum intergemeentelijke structuurvisie Greenport regio Boskoop (IDN code: NL.IMRO.0484.STV13055BU-VG01) heeft vastgesteld.

De structuurvisie

Een structuurvisie is een beleidsdocument dat richting geeft aan de ruimtelijke ontwikkeling van een gemeente. Daarbij is een structuurvisie voor burgers niet bindend. De structuurvisie vormt echter wel de basis voor besluiten, zoals bestemmingsplannen, die bindend zijn voor burgers.

Plangebied

Het plangebied beslaat het gehele buitengebied van de voormalige gemeente Boskoop.

Vaststelling

Het ontwerp addendum ISV heeft van 19 december 2013 tot en met 12 februari 2014 ter inzage gelegen. In deze periode zijn 2 zienswijzen ingediend. De zienswijzen hebben niet geleid tot aanpassingen.

Communicatie

Het addendum Intergemeentelijke Structuurvisie Greenport regio Boskoop is voor een ieder raadpleegbaar tijdens openingstijden aan de informatiebalie van het stadhuis, gemeente Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein 1, Alphen aan den Rijn. Voor actuele openingstijden wordt verwezen naar de gemeentelijke website. De structuurvisie is tevens digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN code: NL.IMRO.0484.STV13055BU-VG01).

Geen bezwaar en beroep

De structuurvisie is geen voor burgers bindend juridisch document en daarom kan tegen het besluit tot vaststelling van de structuurvisie, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Inwerkingtreding

De structuurvisie treedt in werking op de dag na de bekendmaking.

Naar boven