Logo Heerlen
Bestemmingsplan ‘Kissel-Voskuilenweg 2014’, Heerlen

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken, in navolging van eerdere publicatie d.d. 23.07.2014, bekend dat sedert 14 augustus 2014 gedurende een termijn van zes weken, het ontwerpbestemmingsplan ‘Kissel-Voskuilenweg 2014’ (identificatienummer: NL.IMRO.0917.BP031500W000001-0301) voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan ‘Kissel-Voskuilenweg 2014’ is een beheerplan, waarbij de nadruk ligt op het vastleggen van de bestaande situatie. Het plangebied is gelegen ten oosten van het centrum van Heerlen en wordt aan de oostzijde begrensd door het Kisselsbos. Aan de noordzijde bevindt zich het plangebied Heerlen-Noord en in het zuiden de wijk Molenberg. Het plangebied wordt globaal omsloten door de Schaesbergerweg, de gemeentegrens met de gemeente Landgraaf en de Voskuilenweg. Slechts aan de zuidoostzijde van het plangebied vindt een beperkte uitbreiding van het bedrijventerrein plaats voor maximaal drie bedrijfspercelen als afronding van de herstructurering van bedrijventerrein ‘De Kissel’.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage bij de infobalie in de publiekshal in het stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.

Het ontwerp van het bestemmingsplan kan tevens, gedurende de periode van terinzagelegging, digitaal worden ingezien via de gemeentelijke website, via de pagina www.ruimtelijkeplannen.heerlen.nl of via het landelijk portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerlen. Het is niet mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Heerlen, ter attentie van de afdeling stadsplanning, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen, onder vermelding van bestemmingsplan ‘Kissel-Voskuilenweg 2014’ en zaaknummer Z-14040742.

Mondelinge zienswijzen kunnen, op afspraak met dhr. M. Francotte, worden ingebracht. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14045.

Voor verdere vragen over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer M. Francotte of de heer B. Oerlemans van de afdeling stadsplanning via telefoonnummer 14045.

Naar boven