Bekendmaking verleende omgevingsvergunning (nummer OV/2012435), Bavelseweg 153 in Molenschot
Logo Gilze en Rijen
Burgemeester en wethouders van Gemeente Gilze en Rijen hebben, gelet op artikelen 2.1, 2.2 en 2.10 2.11 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, op 5 augustus 2014 besloten een omgevingsvergunning voor het oprichten van afslaghutten op het adres Bavelseweg 153 in Molenschot te verlenen.
De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten:
  • bouwen;
  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, artikel 2.12-1a, 3° Wabo.
Omgevingsvergunning ligt ter inzage
De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 21 augustus 2014 tot en met 1 oktober 2014 ter inzage en zijn elke werkdag in te zien van 08.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur in het gemeentehuis in Rijen.
We plaatsen de omgevingsvergunning ook op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). U vindt het in de rubriek ‘Wonen en (ver)bouwen’ onder ‘Verleende projectafwijkingsbesluiten’ en vervolgens ‘Bavelseweg 153 in Gilze’.
U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.0784.PBBAVELSEWEG153-VG01
Wie kan er een beroepschrift indienen?
Wilt u beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning?
Dat kan alleen als u:
  • tegen de ontwerpbeschikking zienswijzen naar voren heeft gebracht;
  • redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat u geen zienswijzen heeft ingebracht tegen de
ontwerpbeschikking;
•het niet eens bent met onderdelen van het definitieve besluit, die in de ontwerpbeschikking
niet voorkwamen.
U kunt beroep instellen tegen dit besluit, binnen zes weken na de dag waarop wij het besluit aan u hebben verzonden. Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechter. U moet uw beroepschrift sturen naar:
Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht
Postbus 90006
4800 PA Breda
De volgende informatie moet in uw beroepschrift staan:
  • uw naam en adres
  • de datum waarop u de brief schrijft
  • uw handtekening
  • een omschrijving van het besluit waartegen u beroep indient
  • de gronden waarom u beroep indient
U kunt ook digitaal het beroep- en verweerschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Verzoek om voorlopige voorziening
Als een belanghebbende het belangrijk vindt dat de uitvoering van dit besluit direct tegengehouden wordt, dan kan hij/zij een verzoek om voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan alleen als hij/zij ook al een beroepschrift heeft ingediend.
Deze voorziening kunt u aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht. Het adres is Postbus 90006, 4800 PA in Breda. Voor het aanvragen van deze voorziening moet u griffierecht betalen. U kunt bij de rechtbank navragen hoeveel dat precies is.
U kunt ook digitaal het beroep- en verweerschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Rijen, 20 augustus 2014
Het college van Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,
de secretaris, de burgemeester,
ir. G.J.F.M. Vlekke dr. A.J.W. Boelhouwer
Naar boven