Logo Uden
Ontwerpwijzigingsplan ‘Lagenheuvelstraat 2 te Volkel’, Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt, gelet op artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, de terinzagelegging bekend van het ontwerp wijzigingsplan ‘Lagenheuvelstraat 2 te Volkel’.

Het plan voorziet in een vergroting van het bouwvlak aan de Lagenheuvelstraat 2 met als doel het scheppen van de ruimtelijk-juridische mogelijkheden voor de bouw van een nieuwe emissiearme melkrundveestal en sleufsilo’s. De bestaande melkrundveestal wordt gerenoveerd en ingezet voor de huisvesting van het jongvee. De bestaande varkensstallen zullen worden gesloopt en op de vrijgekomen ruimte wordt een werktuigenberging opgericht.

Inzien

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Lagenheuvelstraat 2 te Volkel’ ligt vanaf donderdag 30 januari 2014 gedurende zes weken, dus tot en met 12 maart 2014, tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website (www.uden.nl ).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerp wijzigingsplan ‘Lagenheuvelstraat 2 te Volkel’ een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de behandelende ambtenaar.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Uden, 29 januari 2014

Burgemeester en wethouders van Uden de secretaris J.M. Smarius

de burgemeester H.A.G. Hellegers

Naar boven