Logo Nieuwkoop
Ontwerpwijzigingsplan Oostkanaalweg 14A, Ter Aar, Nieuwkoop

Hierbij maakt het college van de gemeente Nieuwkoop overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het wijzigingsplan Oostkanaalweg 14A, Ter Aar met identificatienummer NL.IMRO.0569.WPOostkanaalweg14A-on01 in ontwerp ter visie is gelegd. De wijzigingsbevoegdheid vindt grondslag in het bestemmingsplan Glastuinbouw.

Beschrijving

Het betreft een wijzigingsplan voor het omzetten van perceel met de bestemming ‘Agrarisch – bedrijfswoning’ naar een bestemming ‘Wonen’.

Inzage

Het plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 21 augustus 2014 voor een periode van zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien:

  • Op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Op de website van de gemeente: www.nieuwkoop.nl.

  • In het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. Openingstijden: op werkdagen van 8.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 8.30 uur tot 20.00 uur Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0172.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een ieder een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop. Het adres is Postbus 1, 2460 AA Ter Aar of via info@nieuwkoop.nl. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de bovengenoemde periode een afspraak maken met Tom Vianen van het team Vergunningen via telefoonnummer 14 0172.

Het naar voren brengen van een zienswijze is een vereiste om in een later stadium beroep in te kunnen stellen.

Op dit plan is de Crisis- en herstelwet niet van toepassing.

Naar boven