Vastgesteld wijzigingsplan ‘Nieuwe Meer 1e wijziging’ (artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening)
Logo Haarlemmermeer
Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat zij bij besluit van 12 augustus  2014 het wijzigingsplan ‘Nieuwe Meer 1e wijziging’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.WPGbadnwmeer1ewijz-C001 en is conform de artikelen 1.2.1 tot en met 1.2.5 van het Besluit ruimtelijke ordening in elektronische vorm vastgelegd en in die vorm vastgesteld
 
Het plan
Het plangebied maakt onderdeel uit van het golfterrein in Nieuwe Meer aan de Oude Haagseweg 200 in Badhoevedorp. Het plan maakt een afslaggebouw mogelijk.
 
Inzien
Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan (verbeelding, regels, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/wro 
Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze stukken dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur \ Een afspraak maakt u via 0900-1852.
 
De terinzageligging begint op 22 augustus 2014 en duurt zes weken.
 
Beroep
Binnen de zes weken waarin de stukken ter inzage liggen kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.
 
Naar boven