Verleende omgevingsvergunningen uitgebreide procedure
Logo Langedijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend in afwijking van het bestemmingsplan voor het volgende project:
 
Voor : Wijzigen van het bouwvlak
Locatie : Ambachtsdijk 29, Oudkarspel
 
De ontwerpvergunning is op 6 mei 2014 gepubliceerd en heeft van 7 mei 2014 tot en met 17 juni 2014 ter inzage gelegen. Er zijn zienswijzen gegeven. Deze zienswijzen waren geen reden om de vergunning te weigeren).
 
De omgevingsvergunning ligt van 13 augustus 2014 tot en met 22 september 2014  ter inzage bij de publieksbalie van de Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Langedijk, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Wilt u een vergunning inzien? Dat kan nadat u hiervoor een afspraak heeft gemaakt.
 
Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze vergunning. Een belanghebbende die het niet eens is met de vergunning en binnen de hiervoor gestelde termijn een zienswijze heeft ingediend kan een beroepschrift sturen aan de rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG ALKMAAR. Een beroepschrift moet binnen zes weken na de dag waarop dit besluit in het digitale Gemeenteblad is bekendgemaakt, bij de rechtbank binnen zijn.
 
De vergunning geldt niet tijdens de beroepstermijn. Wilt u dat het besluit daarna ook niet ingaat? Dan kunt u om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank. Dat is een voorlopige beslissing om een bepaalde handeling uit te stellen of juist door te laten gaan. Dit kan alleen door iemand die al een beroepschrift heeft ingediend. De vergunning geldt dan pas als de Voorzieningenrechter een besluit heeft genomen. Een voorlopige voorziening kunt u aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Alkmaar.
 
Langedijk, 12 augustus 2014

Burgemeester en wethouders

Naar boven