Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure
Logo Het Bildt
Burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, welke dient te worden voorbereid met afdeling 3.4 van de Awb, een omgevingsvergunning te verlenen:
Arjen Roelswei 3, 9078 PM Oudebildtzijl, t.b.v. het uitbreiden van de bestaande melkrundveehouderij door middel van het verlengen van de bestaande ligboxenstal, het bouwen van een afleverplaats voor dieren, het verplaatsen van een mestplaat en het realiseren van een aantal sleufsilo’s (Het betreft de volgende activiteiten: Het (ver)bouwen van een bouwwerk, Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, Werk of werkzaamheden uitvoeren, Het oprichten, veranderen of veranderen van de werking of het inwerking hebben van een inrichting).
De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 14 augustus 2014 gedurende zes weken bij de afdeling Wonen & Werken op het gemeentehuis aan de van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie ter inzage.
Indienen zienswijzen
Tijdens de ter inzage termijn van zes weken kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente het Bildt, postbus 34, 9076 ZN St.-Annaparochie.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Wonen & Werken: de heer O. van der Eems, telefoonnummer 0518-409283. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming.
Naar boven