Afgegeven omgevingsvergunning.
Logo Leeuwarderadeel
(grote buitenplanse afwijking op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a3 van de WABO)
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning (dossiernummer 2014-000038) hebben verleend voor:
 
het draaien van het voetbalveld met ruimte voor een parkeer- en evenemententerrein met Martenawei 6 te Koarnjum (9056 PE).
 
Het ontwerpbesluit heeft met de ruimtelijke onderbouwing en overige stukken gedurende 6 weken ter inzage gelegen op het gemeentehuis, van 28 mei 2014 tot en met 7 juli 2014. De verleende omgevingsvergunning kan met ingang van 13 augustus 2014 gedurende een periode van 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis bij cluster VROM en op de website www.leeuwarderadeel.nl.
 
Ook is de verleende omgevingsvergunning digitaal raadpleegbaar op:
 
Beroep: Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld bijbehorende bouwwerken en het aanleggen van een nieuwe uitweg op het perceel worden bij de Rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen door:
 
belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;
 
belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij het verlenen van de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;
 
belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;
Als er omstandigheden zijn dat er niet kan worden gewacht op de normale behandeling van uw bezwaarschrift, hebt u de mogelijkheid om een voorlopige voorziening aan te vragen bij de rechtbank in Groningen. U moet op dat moment ook al een beroepschrift hebben ingediend. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, sector bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.
 
U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
Stiens, 11 augustus 2014
drs. Joop R.A. Boertjens, burgemeester
Harrie Siegersma, secretaris
1.
 
 
Naar boven