Ontwerp verkeersbesluit "Het vergroten van het terras van “IJscoland” door het afsluiten van de aansluiting a ge Bies – Kloosterlaan. "
Logo Onderbanken
2014/2807
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS
VAN ONDERBANKEN
Overwegingen ten aanzien van het besluit
Uit het oogpunt van het verzekeren van de veiligheid op de weg is het wenselijk geen verkeer nabij het terras van IJscoland te hebben. Door de aansluiting van a ge Bies op de Kloosterlaan te laten vervallen, kan het terras worden vergroot en wordt het verkeer via de Putbergstraat geleidt, hetgeen veiliger is.
BESLUIT
Op grond van vorenstaande overwegingen besluiten Burgemeester en Wethouders van Onderbanken:
  • 1.
    Het laten vervallen van de aansluiting van a ge Bies op de Kloosterlaan.
  • 2.
    Het vergroten van het terras van IJscoland door het aanpassen van de bestrating en het doortrekken van het natuurstenen muurtje van het huidige terras.
Schinveld, 05 augustus 2014

Burgemeester en Wethouders van Onderbanken

Secretaris, Burgemeester,

F.C.W. Geraets M.A.H. Clermonts-Aretz

Mededelingen
Bezwaar- of beroepsclausule
MEDEDELINGEN
Inzage stukken en inlichtingen
Het ontwerpbesluit, de aanvraag en de hierop betrekking hebbende stukken kunnen vanaf 05 augustus gedurende 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis, Kloosterlaan 7, kamer 0.21, alhier, en wel elke werk­dag van 09.00-12.30 uur en op maandag van 14.00-17.00 uur en vol­gens afspraak met de heer J. Smolenaers (tel. 045-5278787).
Desge­wenst kan aldaar een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.
 
Rechtsbescherming
 
Belanghebbenden worden, op grond van artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht, in de gelegenheid gesteld binnen 6 weken na de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd naar keuze mondeling of schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Onderbanken, postbus 1090, 6450 CB Schinveld, zijn of haar zienswijzen in te dienen.
Naar boven