Logo Brummen
Ontwerpwijzigingsplan: ‘Baankstraat 3b’, Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen hebben, gelet op artikel 3.6 jo. artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, op 8 juli 2014 besloten het ontwerpwijzigingsplan “Baankstraat 3b” voor zienswijzen ter inzage te leggen.

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de wijziging van de huidige bestemming “Agrarisch” naar “Wonen” op grond van een wijzigingsbevoegdheid in het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2008”.

Inzagetermijn

Analoog

Het ontwerpwijzigingsplan, met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 14 augustus 2014 tot en met woensdag 24 september 2014 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage in het gemeentehuis.

Digitaal

Het ontwerpwijzigingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder ‘plannen en projecten’) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. Voor een link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Brummen, Postbus 5, 6970 AA te Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Grob, beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening van de afdeling Beleid en Bedrijfsvoering, tel. (0575) 56 85 94 of per mail op: r.grob@brummen.nl.

Naar boven