Logo Nederlek
Ontwerpomgevingsvergunning Breekade 24a te Krimpen aan de Lek, Nederlek

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een woning aan de Breekade 24a te Krimpen aan de Lek.

De ontwerpvergunning en bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf woensdag 13 augustus 2014 voor een periode van zes weken bij het omgevingsloket op het gemeentehuis te Lekkerkerk. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30. U kunt ook een afspraak maken met een van de medewerkers van het omgevingsloket voor het inzien van de stukken buiten de reguliere openingstijden, telefoonnummer 0180-667777.

De stukken zijn digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Nederlek www.nederlek.nl

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder tegen voornoemde ontwerp- omgevingsvergunning (bij voorkeur) schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nederlek, postbus 2503, 2940 AA Lekkerkerk. Als u mondeling een zienswijze kenbaar wilt maken dan kunt u daarvoor contact opnemen met het omgevingsloket. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Lekkerkerk, 12 augustus 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek.

Naar boven