Logo Geldermalsen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Acquoysemeer 26a, Acquoy’, Geldermalsen

Met ingang van vrijdag 15 augustus 2014 ligt, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 Wro, bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis te Geldermalsen voor zes weken ter inzage het ontwerpbestemmingsplan “Acquoysemeer 26a, Acquoy” van de gemeente Geldermalsen.

De planstukken zijn tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl:

planidentificatie: NL.IMRO.0236.BUIAcquoysemeer26a-OW01

én de gemeentelijke internetsite onder: www.gemeente.geldermalsen.nl/bestemmingsplannen/Terinzage/ontwerpbestemmingsplan “Acquoysemeer 26a, Acquoy”

Toelichting op de planstukken

Door dit bestemmingsplan wordt de huidige agrarische bestemming (bouwperceel voor een intensief veehouderijbedrijf) van het perceel Acquoysemeer 26a omgezet in de bestemming “Wonen”. Daarmee wordt het mogelijk om door de sloop van de voormalige agrarische bedrijfsgebouwen in twee fasen in totaal twee nieuwe woningen achter de bestaande voormalige bedrijfswoning te bouwen. In de eerste fase zal één woning worden gebouwd en zal in een deel van de voormalige bedrijfsgebouwen statische opslag van goederen worden toegelaten. In de tweede fase zullen ook de laatste bedrijfsgebouwen worden gesloopt (waardoor ook de opslagfunctie komt te vervallen) en zal er een tweede woning worden gebouwd. Voor het gehele toekomstige erf is een beplantingsplan gemaakt.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m donderdag 25 september 2014) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) sturen naar de gemeenteraad van gemeente Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge reactie wilt geven dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzagetermijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum (tel. 0345-586611; alleen tijdens kantoortijden).

Naar boven