Logo Peel en Maas
Rectificatie ontwerp bestemmingsplan en ontwerp beeldkwaliteitsplan Breebronne in Maasbree, Peel en Maas

Op 24 juli 2014 is het ontwerpbestemmingsplan Breebronne ter inzage gelegd. Als gevolg van een technische storing is het ontwerpbestemmingsplan niet op die datum gepubliceerd op de website ruimtelijkeplannen.nl. De publicatie is daarom aangepast.

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbe-stemmingsplan Breebronne ter inzage liggen. Ook ligt het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ter inzage. Dit op grond van artikel 12a Woningwet en de gemeentelijke inspraakverordening.

Inhoud bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan

Het bestemmingsplan is een planologische regeling voor de upgrading van het huidige recreatiepark (inclusief afsplitsing van de huidige bedrijfswoning) en short stay huisvesting van maximaal 750 tijdelijke arbeidskrachten. Het plangebied ligt in/nabij de Lange Heide in Maasbree. Het plangebied ziet op het huidige recreatiepark Breebronne en een perceel daarnaast. Het beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de upgrading van het recreatiepark en heeft als doel de kwaliteit hiervan te waarborgen.

Wilt u het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbeeldkwaliteitsplan inzien?

Iedereen kan het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken inzien van 7 augustus 2014 tot en met 17 september 2014. Het ontwerpbestemmingsplan is samen met de hierbij behorende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl. het IDN-nummer van de ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0099-ON01; Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl; Een papieren versie van het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 7 augustus 2014 tot en met 17 september 2014.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze omtrent de ontwerpbestemmingsplannen en/of het ontwerpbeeldkwaliteitsplan indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, mevrouw F. Limpens, bereikbaar via 077 306 66 66.

Panningen, 6 juli 2014

Naar boven