Logo Uden
Bestemmingsplan ‘Oosterheidestraat 33, Odiliapeel’, Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimte-lijke ordening, de terinzagelegging bekend van het gewijzigde bestemmingsplan ‘Oosterheidestraat 33, Odiliapeel’ (NL.IMRO.0856.BPoosterheidestr33-VA01).

Het plan voorziet in het vestigen van een paardenhouderij aan de Oosterheidestraat 33 te Odiliapeel.

Gewijzigde vaststelling

Ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan is een ondergeschikte wijziging in het vastgestelde bestemmingsplan aangebracht. De wijziging is opgenomen in de bij het raadsbesluit behorende Nota van zienswijzen bestemmingsplan ‘Oosterheidestraat 33, Odiliapeel’.

Inzien

Het bestemmingsplan ‘Oosterheidestraat 33, Odiliapeel’ ligt vanaf donderdag 7 augustus 2014 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 17 september 2014, tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website (www.uden.nl) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren op het plan (instellen beroep)

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij het college kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het bestemmingsplan (van het onderdeel waartegen u beroep instelt), te schorsen kan een belanghebbende tijdens de inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413

Uden, 5 augustus 2014

Burgemeester en wethouders van Uden de secretaris J.M. Smarius

de burgemeester H.A.G. Hellegers

Naar boven