Logo Heerde
Ontwerpbestemmingsplan Stokveldseweg 3, Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Stokveldseweg 3 met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van 6 augustus 2014 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Stokveldseweg 3 voorziet op grond van het functieveranderingsbeleid in een juridische regeling voor een gehele herontwikkeling van het voormalige agrarische perceel gelegen aan de Stokveldseweg 3 te Heerde. Alle opstallen worden gesloopt en er worden twee vrijstaande woningen gebouwd met bijgebouwen, waarvan één woning een vervangende woning is van de reeds bestaande woning.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 6 augustus 2014 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentehuis te Heerde, bij de balie van het Publiekscentrum. Het ontwerpbestemmingsplan met het identificatienummer NL.IMRO.0246.807BUWHStokvweg3-on01 is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.heerde.nl. De bestanden van het ontwerp bestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder “index” Heerde.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk (Postbus 175, 8180 AD Heerde), digitaal (www.heerde.nl – Digitaal loket – Direct aanvragen – Zienswijze bestemmingsplan) en mondeling. Indien u van deze laatst genoemde mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met een medewerker van het team Ontwikkeling, telefoon 0578-699494.

Heerde, 5 augustus 2014

Het college W.R.J.M. Pijnenburg-Adriaenssen, Burgemeester

B. van Zuthem, gemeentesecretaris

Naar boven