Logo Langedijk
Vaststelling wijzigingsplan Boeterslaan te Sint Pancras, Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 1 juli 2014 het wijzigingsplan Boeterslaan ongewijzigd vast hebben gesteld. Het wijzigingsplan voorziet in de mogelijkheid voor het bouwen van twee vrijstaande woningen aan de Boeterslaan te Sint Pancras.

Het ontwerp wijzigingsplan is gepubliceerd op 16 april 2014 en heeft vanaf 17 april 2014 voor belanghebbenden ter inzage gelegen voor een periode van zes weken.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 6 augustus 2014 voor belanghebbenden ter inzage op de volgende locaties.

  • De voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude;

  • De openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude;

  • Het Behouden Huys, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel;

  • Dorpshuis de Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras.

Ook is het wijzigingsplan digitaal te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl (leven in Langedijk – bouwen – bestemmingsplannen) of via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan ID: NL.IMRO.BPSP2012wp003-va01).

Gedurende de periode dat het wijzigingsplan ter inzage ligt kan tegen het plan beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 2009, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een beroep kan worden ingediend door:

  • Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze tegen het ontwerp van het wijzigingsplan heeft ingediend bij het college van de gemeente Langedijk;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig zijn zienswijze kenbaar te maken.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene(n) die beroep instelt kan daarom tegelijkertijd met het indienen van beroep aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) te treffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Daarnaast moet u aangeven welk spoedeisend belang is gelegen in de schorsing van het besluit. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage) treed het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Meer informatie staat op de website van de Raad van State www.raadvanstate.nl.

Burgemeester en wethouders van Langedijk

5 augustus 2014

Naar boven