Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan Vierhouterweg 22a, eerste herziening, Nunspeet

Met ingang van woensdag 6 augustus 2014 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Vierhouterweg 22a, eerste herziening. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl/actueel en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01120-ow01).

Ten behoeve van de verbreding van de aansluiting op de Vierhouterweg van de nieuwe brandweerkazerne in Elspeet is door de gemeente Nunspeet een stuk grond aangekocht. Om dit plan uit te voeren is een herziening van het bestemmingsplan voor deze grond nodig. Daarnaast wordt het perceel van de brandweerkazerne bestemd volgens gemaakte afspraken en het gerealiseerde.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw A.J. van Putten van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via doorkiesnummer 25 92 45.

Naar boven