Logo Middelburg
Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Ramsburg – Oost fase 1’, Middelburg

Zoals bepaald in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) wordt bekend gemaakt dat voor de realisatie van een agrarisch loonbedrijf op het perceel tussen de Oude Veerseweg, het Kleverskerksepad en de Krooneveldweg, een nieuw bestemmingsplan met de naam ‘Ramsburg – Oost fase 1’ wordt voorbereid.

Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de huidige bestemming “agrarisch – met landschapswaarden” naar de bestemming “bedrijf”.

Het is op dit moment nog niet mogelijk zienswijzen tegen het bestemmingsplan naar voren te brengen. Ook worden nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Later in de procedure komt dit wel aan de orde.

Het ontwerpbestemmingsplan zal op een nader te bepalen tijdstip gedurende zes weken ter inzage gelegd worden en is dan ook te bekijken op de gemeentelijke website en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zodra een ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, wordt dit vooraf gepubliceerd in de Faam, op de gemeentelijke website en in de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beleid, mevrouw D. van Rijswijk, tel. 0118-675225.

Middelburg, 6 augustus 2014

Naar boven