Logo Aa en Hunze
Herinnering Kennisgeving ter inzagelegging ontwerp bestemmingsplan ‘Annen Dorp, inbreidingslocatie ‘achtererven Zuidlaarderweg 67 t/m 73’’, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze hebben op woensdag 16 juli 2014 bekend gemaakt dat het ontwerp bestemmingsplan “Annen Dorp, inbreidingslocatie ‘achtererven Zuidlaarderweg 67 t/m 73’” met bijbehorend ontwerp raadsbesluit met ingang van 17 juli 2014 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Vanwege de vakantieperiode hebben wij gemeend, via deze (zogenaamde) herinneringspublicatie, halverwege de ter inzage termijn, de bekendmaking en de terinzagelegging van het ontwerp bestemmingsplan “Annen Dorp, inbreidingslocatie ‘achtererven Zuidlaarderweg 67 t/m 73” nogmaals onder de aandacht te brengen.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan gaat voorzien in de realisatie van 11 woningen met bijbehorende bijgebouwen, tuinen, erven, een houtgestookte verwarmingsinstallatie en parkeervoorzieningen op de percelen, kadastraal bekend Anloo, sectie Z, nrs. 1623, 839 en 52 (alle geheel) en sectie Z, nr. 57 (gedeeltelijk) en plaatselijk bekend als achtererven van de percelen Zuidlaarderweg 67 t/m 73 en grenzend aan de toegangsweg van het achter het winkelcentrum d’Anloop gelegen parkeerterrein naar de NijeDijk te Annen.

Gelet op het feit dat dit bestemmingsplan wordt opgesteld in lijn met de vastgestelde Ruimtelijke Visie Annen en er overleg is gevoerd met alle direct omwonenden en Dorpsbelangen Annen is besloten geen voorontwerp bestemmingsplan ter inzage te leggen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage met ingang van 17 juli 2014 tot en met 27 augustus 2014 tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze periode ook digitaal te raadplegen op www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen en (ver)bouwen’ / ‘Bestemmingsplannen’ / ‘In procedure’ / ‘Ontwerp’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) – 267718 of bij geen gehoor (0592) – 267814.

Naar boven