Logo Giessenlanden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Remon’, Giessenlanden

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Remon’ conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) digitaal ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft betrekking op de herontwikkeling van het terrein van partycentrum Remon op de locatie Sportlaan 2 te Schelluinen. Daarnaast is het perceel op de hoek van de Kerkweg en de Jan Snouckstraat te Schelluinen in dit plan opgenomen. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0689.BP6103-ont1.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 25 juli 2014 gedurende 6 weken (t/m donderdag 4 september) digitaal ter inzage. U kunt de stukken digitaal inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm. Gebruik hiervoor de zoekterm ‘Bedrijvenpark Remon’. Op de site van de gemeente www.giessenlanden.nl > Plannen en Projecten > Bestemmingsplannen vindt u meer informatie over de procedure van een bestemmingsplan.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan eenieder bij de gemeenteraad zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Raad van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met mevrouw L. Bode, telefoonnummer 0183 583820 of de heer J. Joosen, telefoonnummer 0183 583843.

Via deze link kunt u direct het bestemmingsplan raadplegen:

Naar boven