Logo Woerden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Barwoutswaarder 89A’, Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Barwoutswaarder 89A” met de planidentificatie “NL.IMRO.0632.BWW89A-bOW1” ter inzage ligt van 31 juli 2014 tot en met 10 september 2014.

Plangebied en doel

Het plangebied beslaat het perceel Barwoutswaarder 89A in Woerden, kadastraal bekend gemeente Woerden, sectie F, nrs. 479 en 480. Ter plekke geldt nu het bestemmingsplan Landelijke Gebied Kamerik, Woerden en Zegveld, met name de bestemming “bedrijven, houtindustrie, categorie 2.1”. De beoogde herziening is bedoeld om andere bouw en gebruik toe te staan.

Inzien

Alle relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de hal van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Adres: Blekerijlaan 14 te Woerden.

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente http://www.woerden.nl/bestemmingsplannen-voorbereiding

Zienswijzen bestemmingsplan

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij de Gemeenteraad van Woerden, p.a. Afdeling Ruimte, Postbus 45, 3440 AA Woerden, onder vermelding van: ’bestemmingsplan Barwoutswaarder 89A’.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 14 0348, informeren naar de heer Alex Lacroix) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven