Logo Haren
Verlenen omgevingsvergunning vergroten woning Lageweg 3 Noordlaren, Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Het project betreft het vergroten van de woning op het perceel plaatselijk bekend Lageweg 3 te Noordlaren, kadastraal bekend Haren sectie P nummer 612.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 25 juli 2014 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan bij de rechtbank Noord-Nederland beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken.

Tegelijk met of na het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Een beroepschrift of voorlopige voorziening kunt u richten aan Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Naar boven