Logo Kaag en BraassemVoorbereiding en voorontwerp bestemmingsplan A. de Graaflaan/Kruisweg te Woubrugge

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat voorbereidingen worden getroffen voor een bestemmingsplan op aanvraag op de locatie A. de Graaflaan 20 en Kruisweg naast nummer 18 te Woubrugge.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het uitplaatsen en vergroten van een bestaande intensieve veehouderij (varkens) vanuit de kern Woubrugge naar de Kruisweg naast nummer 18. Op de huidige locatie van de veehouderij op de A. de Graaflaan wordt de bouw van maximaal 36 woningen mogelijk gemaakt.

Inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 24 juli 2014 gedurende 6 weken ter inzage voor een ieder in het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar reactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. De reacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Het voorontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op onze website www.kaagenbraassem.nl onder de kern Woubrugge. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven