Logo Lelystad
Vaststelling wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening; Knarweg 10, Lelystad

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat voor een deel van het perceel Knarweg 10 te Lelystad ex artikel 3.6 lid 1 sub a het “Wijzigingsplan “Knarweg 10” is opgesteld. Het plan is opgesteld voor vergroting van het bouwvlak in verband met onder andere de nieuwbouw van een stal en energievoorziening. Ten behoeve van het initiatief is een Planmer en Mer-beoordeling uitgevoerd.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt samen met de bijbehorende stukken met ingang van 24 juli 2014 gedurende zes weken in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2 voor een ieder ter inzage. Het Stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00, op donderdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0995.WP00011-VG01).

Beroep

Tijdens de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld, kan tijdens deze termijn bij de voorzitter van de Afdeling tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het instellen van beroep is mogelijk voor een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

Het ondertekende beroepschrift en een eventueel verzoek om voorlopige voorziening dienen ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht, alsmede de gronden van het beroep en een eventueel verzoek.

Voor het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Lelystad 15 juli 2014

Naar boven