Logo Schinnen
Vaststelling bestemmingsplan Pastoor Albertsstraat, Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Pastoor Albertsstraat op 10 juli 2014 door de gemeenteraad zijn vastgesteld. Deze bestemmingsplannen liggen met ingang van 11 juli 2014 voor de duur van zes weken, dus tot en met 22 augustus 2014, voor een ieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Schinnen bij de publieksbalie ter inzage. Het bestemmingsplan bestaan uit een toelichting, planregels en een verbeelding. Het bestemmingsplan is bedoeld voor de realisatie van twee Ruimte voor Ruimte kavels. De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis tijdens werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens zijn de bestemmingsplannen vanaf 11 juli 2014 tot en met 22 augustus 2014 digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 2 oktober 2014 kan beroep tegen het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen;

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Naar boven