Logo Winsum
Vaststelling bestemmingsplan ‘Rasquert – Kievesterweg 4 (uitbreiding melkveehouderij)’, Winsum

Burgemeester en wethouders van Winsum maken bekend dat de gemeenteraad op 1 juli 2014 het bestemmingsplan ‘Rasquert – Kievesterweg 4 (uitbreiding melkveehouderij)’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan behelst de uitbreiding van een melkveehouderij. Tegelijk hebben burgemeester en wethouders de omgevingsvergunning voor de nieuwe ligboxstal verleend.

U kunt het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning, die op grond van een coördinatiebesluit van de gemeenteraad gezamenlijk in procedure zijn gebracht, van 23 juli tot en met 2 september 2014 inzien tijdens openingstijden van het Klantencontactcentrum (KCC) in het gemeentehuis van Winsum, Hoofdstraat Winsum 70 te Winsum. Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal beschikbaar op de gemeentelijke website www.winsum.nl. en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0053.BPBG2014INBR1-VA01

Gedurende de inzageperiode kunnen belanghebbenden die eerder een zienswijze op het plan hebben ingediend, tegen het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning beroep en/of een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning treden in werking daags na de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven