Grensoverschrijdende fusie Hella B.V. en Hella N.V.

Bij het handelsregister ten kantore van de Kamer van Koophandel zijn de stukken als bedoeld in de wet ter inzage gelegd inzake de voorgenomen fusie tussen Hella B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende te 3439 NC Nieuwegein, Celsiusbaan 2, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30000376 (verkrijgende vennootschap) en Hella N.V., een naamloze vennootschap naar het recht van België, met maatschappelijke zetel gelegen te 2630 Aartselaar (België), Langlaarsteenweg 168, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (Afdeling Antwerpen) te België onder ondernemingsnummer 0404.928.082 (verdwijnende vennootschap). Deze stukken alsmede de overige stukken bedoeld in de wet zijn tevens neergelegd ten kantore van beide vennootschappen.

Aangezien de verkrijgende vennootschap enig aandeelhouder is van de verdwijnende vennootschap ten tijde van de fusie, zijn er geen regelingen getroffen voor minderheidsaandeelhouders.

Uiterlijk binnen twee maanden na de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (Belgian Official Gazette) van de akten houdende vaststelling van de grensoverschrijdende vereenvoudigde fusie, kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan voormelde fusie wier vordering ontstaan is vóór die bekendmaking en nog niet is vervallen of voor wier schuldvordering in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld tegen de te fuseren vennootschap vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

Schuldeisers van Hella N.V. kunnen kosteloos inlichtingen verkrijgen op het voornoemde adres van deze vennootschap.

Schuldeisers van Hella B.V. kunnen tot een maand na vandaag door een verzoekschrift aan de Rechtbank te Utrecht – met vermelding van de waarborg die wordt verlangd – tegen het voorstel tot fusie in verzet komen. Schuldeisers van Hella B.V. kunnen kosteloos inlichtingen verkrijgen op het voornoemde adres van deze vennootschap.

Naar boven