Logo Grave
Publicatie ontwerp projectafwijkingsbesluit, ontwerp vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder en ontwerp omgevingsvergunning verbouwen/renoveren van het pand A. van Gelderweg 3-5-7, Grave

Burgemeester en wethouders van Grave maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a.3 Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan, een omgevingsvergunning te verlenen voor het renoveren/verbouwen van het pand aan de Arnoud van Gelderweg 3-5-7 te Grave tot 5 wooneenheden en een hogere waarde vast te stellen voor vier van de vijf op te richten wooneenheden op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder.

Ter inzage

Het ontwerp vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder, het ontwerp projectafwijkingsbesluit en de ontwerp omgevingsvergunning voor het renoveren/verbouwen van het pand tot 5 wooneenheden liggen met ingang van woensdag 16 juli 2014 tot en met dinsdag 26 augustus 2014 ter inzage. Bovengenoemde documenten kunnen tijdens openingstijden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en op afspraak worden ingezien bij de publieksbalie. Het ontwerp projectafwijkingsbesluit kunt u ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp projectafwijkingsbesluit, de ontwerp-omgevingsvergunning en/of het ontwerp vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder kenbaar maken bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Grave, postadres Postbus 7, 5360 AA Grave.

Indien gewenst kunnen zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor dient u een afspraak te maken met onderstaand genoemde ambtenaar.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Erna Daanen, afdeling ruimtelijke ontwikkeling. T (0486) 477 277 of email e.daanen@cgm.nl.

Naar boven