Logo Voorschoten
Bestemmingsplan De Gouden Leeuw en omgeving gewijzigd vastgesteld, Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Voorschoten op 10 juli 2014 het bestemmingsplan De Gouden Leeuw en omgeving gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen zijn aangebracht naar aanleiding van ingediende zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan. Ook zijn er enkele ambtelijke wijzigingen doorgevoerd. De ambtelijke wijzigingen betreffen slechts technische aanpassingen of aanpassingen in de toelichting van het bestemmingsplan. Hieruit vloeien geen noemenswaardige wijzigingen in de bouw- of gebruiksmogelijkheden binnen het totale plangebied. De wijzigingen zijn terug te vinden in bijlage 2 bij het raadsvoorstel:

https://www.gemeentebestuurvoorschoten.nl/Vergaderingen/Commissie-Wonen--Ruimte--Groen/2014/19-juni/20:00

Gedurende zes weken, van 25 juli tot en met 5 september 2014, ligt het vastgestelde bestemmingsplan voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 te Voorschoten op werkdagen van 08:30 tot 13:30. ’s Middags kan dat op afspraak. Het bestemmingsplan is daarnaast ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.voorschoten.nl.

Beroep

Bent u het niet eens met de vaststelling van het bestemmingsplan én heeft u een zienswijze ingediend op het ontwerpbesluit, of bent u het niet eens met een wijziging, dan kunt u wanneer u belanghebbend bent op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zicht richt, dient te worden meegezonden.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Burgemeester en wethouders van Voorschoten

Voorschoten, juli 2014.

Naar boven