Logo Zeist
Vaststelling wijzigingsplan ‘Dr. J.C. Boswijklaan 10’, Zeist

Rectificatie > deze publicatie had op 16 juli gepubliceerd moeten worden.

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat zij hebben besloten het wijzigingsplan “Dr. J.C. Boswijklaan 10” vast te stellen. Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de maatschappelijke bestemming naar wonen (gestapeld) ter plaatse van de locatie hoek Dokter J.C. Boswijklaan 10/DR. Ramaerlaan te Den Dolder.

Het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 17 juli 2014 tot en met donderdag 28 augustus 2014 ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist. De informatie staat ook op de websites www.zeist.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPWDrJCBoswijklaan-VS01.

Gedurende genoemde termijn kunnen zij, die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan en de belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (via het genoemde adres) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven