Logo Veghel
Ontwerpbestemmingsplan Mariaheide, herziening Versantvoortstraat, Veghel

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Mariaheide, herziening Versantvoortstraat met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan Mariaheide, herziening Versantvoortstraat elektronisch raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.MA01ab000000BP2013-ON01 en digitaal raadpleegbaar op www.veghel.nl.

In de Structuurvisie Mariaheide is het gebied ten zuiden van Versantvoortstraat in Mariaheide aangegeven als mogelijke uitbreidingslocatie van het dorp. Met de afwaardering van het nog aanwezige hoveniersbedrijf, wordt er met het bestemmingsplan voorzien in de zelfrealisatie van 6 woningen door de grondeigenaar.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college Burgemeester en wethouders van Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met de heer M. Wijers van de afdeling Ruimte, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel, 23 juli 2014

Burgemeester en wethouders van Veghel

Naar boven