Logo Hardinxveld-Giessendam
Kennisgeving vaststelling bestemmingsplan ‘Brooshooftstraat 6’, Hardinxveld-Giessendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 4, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 10 juli 2014 het bestemmingsplan ‘Brooshooftstraat 6’ heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpplan ongewijzigd vastgesteld.

Vastgesteld bestemmingsplan ter inzage tot en met 3 september 2014

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 juli 2014 tot en met 3 september 2014 bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam, voor een ieder ter inzage. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het bestemmingsplan kunt u ook inzien via de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl (Bestuur en Beleid/Bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0523.BP2014BROOSHFT6-VG01.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende de ter inzagetermijn beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

  • belanghebbenden die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij:

De afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet op. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien een belanghebbende wil voorkomen dat er door de inwerkingtreding van het bestemmingsplan een onomkeerbare situatie ontstaat, kan – naast het instellen van beroep- in een spoedprocedure aan de voorzieningenrechter van de rechtbank worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen. Het bestemmingsplan treedt dan niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Voor zowel het beroepschrift als het verzoekschrift is griffiegeld verschuldigd.

Naar boven