Logo Groesbeek
Monument ter gelegenheid van 70 jaar Market Garden, Groesbeek

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het oprichten van een monument ter gelegenheid van 70 jaar Market Garden op de locatie Klein Amerika in Groesbeek

Datum besluit en verzending: 22 juli 2014.

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de verzenddatum gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Groesbeek.

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen zes weken na dagtekening van verzending daarvan, tegen betaling van griffierechten, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Oost Nederland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten uw naam, adres, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Voorlopige voorziening

Indien een beroepschrift is ingediend kunt u tevens – indien onverwijlde spoed dat vereist – tegen betaling van griffierechten een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost Nederland, Sector Bestuursrecht te Arnhem.

U kunt ook digitaal een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven