Ontwerpwijzigingsplan Sporthal IJsseloever, Omgevingsdienst regio Utrecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerp wijzigingsplan Sporthal IJsseloever hebben vastgesteld. Op het sportpark IJsseloever wordt een nieuwe sporthal gerealiseerd. In het vigerende bestemmingsplan IJsselstein Noordoost is voor de realisatie van een sporthal een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Het wijzigingsplan geeft conform artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening invulling aan de wijzigingsbevoegdheid en zal na vaststelling als vigerend juridisch – planologisch kader dienen.

Ontwerp wijzigingsplan ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Sporthal IJsseloever’ ligt van 24 juli t/m 3 september 2014 ter inzage bij het Klantcontactcentrum. Daarnaast is het ontwerp wijzigingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website en www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de genoemde periode kan een ieder een zienswijze indienen.

Reageren

Uw zienswijze kunt u onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp wijzigingsplan Sporthal IJsseloever, zaaknummer z-2014-00002276’ richten aan het college van burgemeester en wethouders, per adres Omgevingsdienst regio Utrecht, postbus 13101 3507 LC Utrecht

Naar boven