Logo CoevordenOmgevingsvergunning voor het bouwen van een woning met garage op het perceel Wezuperstraat 29 te Wezup (zaak 4280)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maken bekend dat op 9 juli  2014 een omgevingsvergunning is verleend voor het bouwen van een woning met garage op het perceel Wezuperstraat 29 te Wezup. Hierbij is toepassing gegeven aan artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Op de aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen van 18 juli tot en met 28 augustus 2014 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden.

De verleende omgevingsvergunning is ook vermeld op www.ruimtelijkeplannen.nl 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar maakte, beroep indienen. Dit betreft een zienswijze tegen het ontwerpvrijstellingsbesluit van 17 september 2012 en/of een zienswijze tegen het ontwerpbesluit van 26 maart 2014.

Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroep kan worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen.

De omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als binnen die termijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, dan treedt het plan niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Coevorden, 17 juli 2014.

Naar boven