Logo Vlist
Ontwerpbestemmingsplan Dorpskernen 2014, Vlist

Burgemeester en wethouders van Vlist maken, ingevolgde het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat van woensdag 16 juli tot en met 26 augustus 2014 in het gemeentekantoor in Stolwijk, bezoekadres Dorpsplein 8 in Stolwijk, voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Dorpskernen 2014 met bijlagen ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan Dorpskernen 2014 is een integrale herziening van de vigerende bestemmingsplannen die de kernen Stolwijk, Haastrecht en Vlist beslaan. Met de herziening wordt beoogd om omissies uit het voorgaande bestemmingsplan recht te zetten. Tevens worden de ruimtelijke plannen die de afgelopen jaren zijn vastgesteld verwerkt, zodat er weer een eensluidend planologisch regime geldt voor de kernen.

Naar aanleiding van de inspraakreacties en de overlegreacties op het voorontwerpbestemmingsplan zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Tevens zijn een aantal ambtelijke wijzigingen doorgevoerd. Bij de stukken liggen de nota’s waarbij de inspraak- en overlegreacties zijn beantwoord, alsmede een overzicht van de ambtelijke wijzigingen.

Het ontwerpbestemmingsplan Dorpskernen 2014 kan ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0623.BP1450DK001-ON01) De receptie van het gemeentekantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 en op woensdag ook van 13.00 tot 16.00.

Gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpbestemmingsplan Dorpskernen 2014 naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer G. Wassink van het team ROC.

Naar boven