Logo DelfzijlKennisgeving ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure, bouwen woning Midscheeps 108 te Delfzijl

Burgemeester en wethouders van Delfzijl maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning bestaande uit het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, sub a Wabo), het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo) en het maken of veranderen van een uitweg (art. 2.2, lid 1, sub e Wabo) op de locatie Midscheeps 108 te Delfzijl.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 23 januari 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.

Bezwaar

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.

Naar boven