Logo Teylingen
Bestemmingsplan ‘Prinsenweg tussen 14 en 16, Voorhout’ vastgesteld, Teylingen

Naam plan: Prinsenweg tussen 14 en 16, Voorhout

Digitale naam plan: NL.IMRO.1525.BP2013TEY01021-0401

De gemeenteraad van Teylingen heeft op 3 juli 2014 het bestemmingsplan ‘Prinsenweg tussen 14 en 16, Voorhout’ ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen. Het plangebied betreft een gedeelte van het perceel tussen Prinsenweg 14 en 16 te Voorhout. Dit bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot de bouw van één ruimte-voor-ruimte woning. Het plan past binnen het provinciale en het gemeentelijke beleid voor het bouwen van woningen in het buitengebied met toepassing van de ruimte-voor-ruimte regeling. Met deze regeling is het mogelijk om bestaande bedrijfsopstallen te slopen tegenover de bouw van nieuwe woningen. In dit geval is/wordt in de gemeente Noordwijkerhout voormalige bedrijfsbebouwing gesloopt aan de Zilkderduinweg 354 en de Herenweg 222c.

Ter inzage

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan ligt van donderdag 17 juli tot en met woensdag 27 augustus 2014 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor in Sassenheim.

De digitale versie van het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder de rubriek ‘Plannen en projecten – Voorhout – ‘Bestemmingsplan Prinsenweg tussen 14 en 16, Voorhout vastgesteld’ vindt u een link naar het digitale bestemmingsplan. Daarnaast vindt u er een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het bestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden gedurende de periode van donderdag 17 juli tot en met woensdag 27 augustus 2014 beroep instellen bij:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Dit geldt alleen voor:

  • Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Prinsenweg tussen 14 en 16, Voorhout’ naar voren hebben gebracht;

  • Belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • Iedere belanghebbende wat betreft de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft aangebracht.

Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening doen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het vaststellingsbesluit treedt op donderdag 28 augustus 2014 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Nienke van Beek via telefoonnummer 14 0252 of stuurt u een e-mail naar n.vanbeek@teylingen.nl.

Naar boven