Logo 's-HertogenboschVastgesteld wijzigingsplan‘Kruisstraat 43 Rosmalen’

Kennisgeving op grond van artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het wijzigingsplan ‘Kruisstraat 43 Rosmalen’ (NL.IMRO.0796.0002182-1401) met ingang van 14 juli 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het college heeft het wijzigingsplan op 8 juli 2014 vastgesteld. Het wijzigingsplan maakt de bouw van één woning aan de Kruisstraat 43 in Rosmalen mogelijk.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Wijzigingsplannen / uitwerkingsplannen, Vastgesteld) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Beroep tegen het wijzigingsplan?

Wilt u beroep instellen tegen het wijzigingsplan dat het college heeft vastgesteld? U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. Bovendien moet u tijdig een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college hebben ingediend. Dit laatste geldt niet in twee gevallen:

  • als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot het college te wenden; of

  • als u beroep wilt instellen tegen wijzigingen die het college pas bij de vaststelling van het wijzigingsplan in het ontwerp heeft aangebracht.

Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde wijzigingsplan ter inzage ligt.

Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven