Logo Geldermalsen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hondsgemet Zuid, herziening 2’, Geldermalsen

Ter inzage ontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hondsgemet Zuid, herziening 2” te Geldermalsen

Met ingang van vrijdag 17 juli 2014 ligt voor zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hondsgemet Zuid, herziening 2’ ter inzage bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis te Geldermalsen. De planstukken zijn tevens digitaal te raadplegen op:

www.ruimtelijkeplannen.nl: planidentificatie: NL.IMRO.0236.GDMhondsgemetherz2-ONT1

én op de website: www.geldermalsen.nl > bestemmingsplannen > ter inzag > Ontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hondsgemet Zuid, herziening 2”.

Toelichting op de planstukken

Het voorliggende bestemmingsplan betreft een gedeeltelijke (partiële) herziening van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hondsgemet – Zuid”. Deze (partiële) herziening moet het mogelijk maken om in het kader van een flexibele verkaveling, in afstemming op de daadwerkelijke gronduitgifte, de verkeersontsluiting hierop te kunnen af stemmen. Binnen het plangebied zullen dezelfde bedrijfsfuncties mogelijk zijn als in het nu geldende bestemmingsplan. De vigerende bepalingen zijn grotendeels overgenomen met dien verstande dat er een grotere vrijheid is ingebracht met betrekking tot de toegelaten bedrijfsomvang, bouwhoogte en inrit.

Reageren

Gedurende de inzagentermijn t/m donderdag 28 augustus 2014, kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén email) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzage termijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum (tel: 0345-586611; tijdens kantoortijden).

Naar boven