Logo De Friese Meren
43e Wijzigingsplan Heerenhoogweg 54 te Wijckel, De Friese Meren

Burgemeester en wethouders van De Friese Meren maken op grond van het gestelde in afdeling 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht bekend, dat zij voornemens zijn om toepassing te geven aan de wijzigingsbevoegdheid ex artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor:

  • 43e wijzigingsplan “Heerenhoogweg 54 te Wijckel”. De woonbestemming van dit perceel wordt door middel van dit wijzigingsplan vergroot waarbij een deel van de bestemming “Agrarische gebied in besloten landschap” (artikel 5) wordt gewijzigd in “Woondoeleinden” (artikel 8).

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van vrijdag 24 januari 2014 gedurende zes weken op werkdagen ter inzage op het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure. De stukken liggen eveneens op onze servicepunten, Dubbelstraat 1 in Balk en Vissersburen 88 in Lemmer. Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen tegen een ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Friese Meren, Postbus 101, 8500 AC Joure. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met gemeente De Friese Meren, telefoonnummer 14 05 14 (geen kengetal).

Balk, 22 januari 2014.

Naar boven