Logo Rijnwaarden
Terinzagelegging ontwerpomgevingsvergunning Bijland 5 te Tolkamer, Rijnwaarden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen om de uitbreiding van het kleidepot aan de Bijland 5 te Tolkamer mogelijk te maken. De omgevingsvergunning maakt de afwijking van het bestemmingsplan mogelijk.

Het ontwerpbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 17 juli 2014 tot en met woensdag 27 augustus 2014 voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis. De stukken zijn ook digitaal te benaderen via de gemeentelijke website.

Iedereen kan tijdens de periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rijnwaarden. Bij voorkeur schriftelijk via postbus 49, 6916 ZG, Tolkamer. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de gemeentewinkel.

Let er op dat tegen het definitieve besluit alleen beroep mogelijk is als u belanghebbende bent en tijdig een zienswijze hebt ingediend. Alleen bij bijzondere omstandigheden is een uitzondering hierop mogelijk.

Stukken kunnen tijdens de periode van ter inzage ligging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina. Het plan is digitaal te benaderen via www.rijnwaarden.nl .

Naar boven