Logo Binnenmaas
Inwerkingtreding bestemmingsplan ‘Klein Koninkrijk’, Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Klein Koninkrijk’ op 30 december 2013 in werking is getreden.

Het plangebied is gelegen in ’s-Gravendeel en wordt aan de oostzijde begrensd door de gemeentegrens, welke ongeveer in het midden van het water van de Dordtsche Kil is gelegen. Aan de zuidkant ligt de grens bij de Havenweg. Aan de westkant wordt de grens gevormd door de Gorsweg en sluit het plan aan bij het bedrijventerrein Mijlpolder. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied Binnenmaas’.

Beroep

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is tegen het op 7 november 2013 door de gemeenteraad gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Klein Koninkrijk’ beroep ingesteld, echter is niet verzocht de inwerkingtreding van dit bestemmingsplan op te schorten door het treffen van een voorlopige voorziening. Omdat de Afdeling bestuursrechtspraak zich nog moet uitspreken over het ingestelde beroep is het bestemmingsplan nog niet onherroepelijk.

Ter inzage legging stukken

Het in werking getreden bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis, Sportlaan 22 in Maasdam. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0585.BPSGDklkoninkrijk-VG01.

24 januari 2014

Naar boven