Logo Giessenlanden
Wijzigingsplan ‘Heideweg 7 – 9 Giessenburg’ vastgesteld, Giessenlanden

Het college heeft bij besluit van 15 april 2014 het wijzigingsplan ‘Heideweg 7 – 9 Giessenburg’ vastgesteld.

Dit wijzigingsplan als bedoeld in artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft betrekking op het wijzigen van het bouwvlak op dit perceel. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0689.WP8016-vast. Bij de vaststelling zijn géén wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit ligt vanaf vrijdag 18 juli 2014 gedurende 6 weken (t/m donderdag 28 augustus) digitaal ter inzage. U kunt de stukken digitaal inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm. Gebruik hiervoor de zoekterm ‘Heideweg 7 – 9’. Op de site van de gemeente www.giessenlanden.nl > Plannen en Projecten > Bestemmingsplannen vindt u meer informatie over de procedure van een bestemmingsplan.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerp-bestemmingsplan naar voren te hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Naar boven