Logo Scherpenzeel
Vaststelling wijzigingsplan Grindweg 290, Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat het wijzigingsplan Grindweg 290 Scherpenzeel is vastgesteld.

Het wijzigingsplan voorziet voor het voorste deel van het perceel, waar o.a. de boerderij staat, in een wijziging in de bestemming “woongebied”. Het overige deel van het oude agrarische bouwvlak behoud een agrarische bestemming maar dan zonder bouwmogelijkheden (zonder bouwvlak).

Terinzagelegging

Het wijzigingsplan kan vanaf donderdag 10 juli 2014 gedurende een termijn van zes weken (t/m woensdag 20 augustus 2014) worden ingezien bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Het wijzigingsplan is ook via de websites www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl. te raadplegen. Het identificatienummer van het bestemmingsplan Grindweg 290 Scherpenzeel is NL.IMRO.0098.BPGrindweg290-VA01.

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze kenbaar maakte, tegen bovengenoemd besluit beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Als u beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. De besluiten treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. U kunt bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn is ingediend, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven