Logo Nederlek
Omgevingsvergunning met afwijkingsbesluit voor verplaatsing van het ANBO terrein op het bedrijventerrein Lekkerkerk

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning is verleend voor de verplaatsing van het ANBO terrein op het bedrijventerrein Lekkerkerk.

Gedurende de termijn van ter inzagelegging van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien bij de publieksbalie van de afdeling VROM op het gemeentehuis in Lekkerkerk. De balie is op maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 12:30 en op afspraak. Het besluit is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Nederlek www.nederlek.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van ter inzage legging, 9 juli 2014, beroep instellen door het indienen van een beroepschrift bij de rechtbank te ‘s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage (sector Bestuursrecht). Ook is het mogelijk digitaal beroep in te stellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet de indiener wel over een elektronische handtekening beschikken (DigiD). Zie de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Belanghebbenden zijn:

  • diegene die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp besluit hebben ingediend;

  • diegene aan wie niet redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit geen zienswijze hebben ingediend.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden (artikel 6:5 van de Awb). Van de indiener van een beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Nadere informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen wordt door de griffie van de rechtbank verstrekt.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Indien gelet op uw belangen onverwijlde spoed is vereist, bestaat de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in ‘s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt eveneens een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank.

Lekkerkerk, 8 juli 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek

Naar boven